Films & zo

De Elementals uit ‘Spider-Man: Far From Home’ zijn bekend!


In die spectaculaire trailer voor Spider-Man: Far From Home zagen we uiteraard de slechterik Mysterio voorbijkomen. Volgens de beelden is niet hij de slechterik in de Marvel-film, maar wel enkele vreemde figuren / wezens, de Elementals!Die Elementals zijn uiteraard ook in de comics te zien. In het papieren universum bestaan de Elementals uit vier personages, namelijk Hydron, heer van het water; Magnum, meester van de aarde; Hellfire, beheerser van de vlam en Zephyr, meesteres van de wind. In de trailer waren Hellfire, Hydron en Magnum te zien. Check de beelden hieronder.


De Elementals zijn in de comics extradimensionale mensachtige wezens die onsterfelijk worden door de kracht van de natuur. Ze heersten lang over de Aarde, maar werden op een zeker ogenblik van de Aarde weggeblazen. Ms. Marvel – oftewel Captain Marvel – was een tegenstander en wist de Elementals te verslaan.

Elementals in Far From Home
Wat de Elementals exact willen in Far From Home laat de trailer niet zien. Wel is duidelijk dat Mysterio (Jake Gyllenhaal) ten tonele verschijnt om de wezens te verslaan. Het zou zomaar kunnen dat dit slechts de introductie van Mysterio is en dat hij daarna uitgroeit tot de “main villain” van Spider-Man (Tom Holland). Mysterio neemt het in de beelden in ieder geval op tegen Hydron, die al Hydro-Man wordt genoemd door vele sites. Een mogelijkheid is dat de Elementals worden gecombineerd met andere personages uit de comics.

Jon WattsSpider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien!

powered by Filmtotaal

Related posts

Eerste recensies ‘Suspiria’: de meningen zijn verdeeld

OnrOzy NL

Eerste trailer Netflix actiethriller ‘Close’

OnrOzy NL

Taika Waititi disst Hitler op foto voor ‘Jojo Rabbit’

OnrOzy NL
Aan het laden....