Films & zo

Sony’s ‘MIB: 23’ is officieel dood


De R-rated actiekomedie 21 Jump Street uit 2012 en het vervolg 22 Jump Street uit 2014 waren flinke successen. De films van regisseurs Phil Lord en Chris Miller (The Lego Movie, 2014) zou nog een vervolg krijgen. Een derde deel moest een cross-over worden met de Men in Black-franchise, maar dit gaat nu officieel niet door.De creatieve draai aan beide reeksen werd duidelijk na de grootschalige lek van mails van Sony Pictures in 2014. Muppets Most Wanted-kopman James Bobin werd in 2016 aangetrokken en moest de film naar het witte doek brengen. Producent Walter Parkes heeft nu bevestigd dat MIB: 23 er niet gaat komen. In gesprek met Empire zei hij: “We probeerden het, maar het bleek een onmogelijke match-up.” Het script zou al deels geschreven zijn door Lord / Miller.

Nu de MIB-reboot!
In de cross-over moesten Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) terugkeren en de misdaad bestrijden met nieuwe MIB-agenten. Beide Jump Streets werden uitstekend ontvangen en wereldwijd werd er $532,9 miljoen opgehaald bij een budget van nog geen $100 miljoen. De MIB-reeks krijgt dit jaar een reboot met Men in Black: International.

powered by Filmtotaal

Related posts

Grote plotdetails ‘Avengers: Endgame’ onthuld

OnrOzy NL

Warner Bros. gebruikt diversiteit als nieuw verdienmodel

OnrOzy NL

Overtuigende en grootse trailer voor ‘Aquaman’!

OnrOzy NL
Aan het laden....