Films & zo

Overtuigende trailer ‘Captain Marvel’; Grootse cameo onthuld?


Er is weer veel nieuws rond de superheldenfilm Captain Marvel. Niet is er alleen een nieuwe, volgens velen overtuigende trailer verschenen voor de Marvel-film, ook zijn er drie nieuwe posters en een mogelijke hint naar een cameo van een groot personage uit het Marvel Cinematic Universe.Tijdens een interview met regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck hebben zij iets meer duidelijkheid gegeven over de toon van de Captain Marvel-introductiefilm. Er werd door Fandango gevraagd waar de film past tussen het meer duistere Avengers: Infinity War en het grappigere Ant-Man and The Wasp.

“We hebben er bij deze film voor gekozen om de kern van het verhaal te laten gaan over het mysterie van de zoektocht naar de eigen ik van Captain Marvel,” aldus Boden. “Er zit veel speelsheid in, en een soort buddy-copsfeer dat Captain Marvel heeft met het Nick Fury-personage. Dit was echt een belangrijke onderdeel voor ons.” Ze werd aangevuld door Fleck: “Ja, zoals de buddy-copfilms uit de jaren 80 en 90, zoals 48 Hrs. of Lethal Weapon. Daar hebben we naar gekeken. Deze films, zelfs de serieuze, hebben een geweldig gevoel voor humor en dat wilden we ook vasthouden.”

En nu die mogelijke cameo. Dit is mogelijk een SPOILER, dus let op. Al is er nog niets bevestigd met onderstaande. Wel eerst even die gave nieuwe trailer!

Boden en Fleck werd ook gevraagd waar Brie Larsons Captain Marvel past binnen het grote Marvel Cinematic Universe. Er werd aangegeven dat de film zich in de jaren 90 afspeelt, waarin Samuel L. Jackson een jongere versie van Nick Fury speelt. Hierbij zei Fleck: “En Tony Stark heeft nog niet ontdekt hoe hij Iron Man kan worden, dus…” Meer wilde het duo niet zeggen. Krijgen we Robert Downey Jr.’s Stark (weer) te zien als tiener? Vanaf begin maart zul je het weten.

powered by Filmtotaal

Related posts

Sylvester Stallone rondt ‘Rambo V: Last Blood’ af

OnrOzy NL

Whoopi Goldberg wil ‘Sister Act 3’ maken

OnrOzy NL

Forse kritiek op ‘The Lion King’ trailer

OnrOzy NL
Aan het laden....