Films & zo

Marvel staat open voor solofilm ‘Silver Surfer’


Regisseur Adam McKay (Vice, The Big Short) zou graag een film willen maken over Marvels superheld de Silver Surfer. Producent Kevin Feige staat daar zeker open voor, zo laat hij weten op de rode loper van de Golden Globes tegenover entertainmentsite MTZ. “Ik kijk ernaar uit om met hem te praten“, aldus Feige.Ik heb nog geen telefoontje van hem gehad. Iedereen weet dat hij een ontzettend slimme kerel en een oprecht grote fan is“, vertelt Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, over Adam McKay. De filmmaker gooit op dit moment hoge ogen met zijn film Vice. McKay blijkt ook mee te hebben gewerkt aan Ant-Man (2015). “Hij heeft veel werk verricht achter de schermen van die film“, onthult Feige. “Ik kan dus niet wachten om nog eens met hem te praten“.

Over de Silver Surfer
De Silver Surfer is een jonge astronoom die een deal sluit planeetverslindende schurk Galactus om zijn thuisplaneet te redden. Galactus geeft hem kosmische superkrachten, zijn kenmerkende uiterlijk en de opdracht om nieuwe planeten voor hem uit te zoeken. Uiteindelijk verraadt hij Galactus en wordt hij een superheld. Eerder verscheen het personage al in Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007). Zijn stem werd toen ingesproken door Laurence Fishburne.

Deal Disney en Fox
Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat er een eventuele solofilm rondom Silver Surfer komt. De deal tussen Disney en Fox – de studio die het personage op dit moment nog bezit – is nog niet helemaal rond. Hoewel Feige vast al de nodige plannen zal hebben voor de uitbreiding van zijn filmuniversum, zal het echte werk waarschijnlijk pas beginnen zodra hij alle personages écht in handen heeft.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Bumblebee’ niet opgewassen tegen ‘Aquaman’

OnrOzy NL

Beste 'Star Wars'-film blijft (veruit) 'Rogue One'!

OnrOzy NL

Het bizarre gedrag van de ontslagen ‘Bohemian Rhapsody’-regisseur Bryan Singer

OnrOzy NL
Aan het laden....