Films & zo

Zack Snyder: Ben Affleck perfecte Batman; gave foto’s!


Met Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 bracht Zack Snyder Batman opnieuw naar het witte doek. Het was de eerste keer dat de DC-held weer te zien was nadat de Dark Knight-trilogie was afgerond. Toen bekend werd dat Ben Affleck de rol ging spelen, dachten velen dat het een grap was. Na verschijning van de film waren er juist veel positieve reacties. Snyder laat weten nog steeds 100 procent achter zijn keuze te staan.

Snyder laat regelmatig van zich horen via zijn Vero-account. Dit keer noemt hij Affleck de “perfecte Batman” en stelde hij enkele toffe nieuwe foto’s van het personage beschikbaar vanuit zijn archief. Twee met Affleck en één van stuntdubbel Richard Cetrone. Check de foto’s hieronder.


Op dit moment heeft Snyder geen rol meer in het DC Extended Universe, na zijn vertrek bij Justice League. In die film was Affleck uiteraard ook te zien, maar het lijkt zijn laatste optreden te kunnen zijn geweest. Ondanks dat hij nog altijd wordt gelinkt aan Matt ReevesThe Batman, lijkt de kans groot dat er een nieuwe en misschien wel jongere acteur wordt aangetrokken.

powered by Filmtotaal

Related posts

UPDATE: James Gunn waarschijnlijk niet terug voor ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

OnrOzy NL

Tom Cruise nooit meer Jack Reacher: hij is te klein!

OnrOzy NL

Netflix en bioscopen bijten elkaar niet

OnrOzy NL
Aan het laden....