What's happening

Israel boos op Jordaanse minister die over vlag liep

Die vlag werd daar jaren geleden bewust op de vloer geschilderd zodat mensen eroverheen konden lopen, en daarmee hun minachting voor buurland Israël konden tonen. Na het zien van een foto van de bewindsvrouw die over de bewuste vlag loopt deed de Israëlische ambassade in Amman een “scherp protest” de deur uit.

Het Jordaanse ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde dat het om een particulier gebouw gaat en dat Jordanië onverkort vasthoudt aan het vredesverdrag tussen de landen, dat in 1994 werd gesloten.

powered by Nos.nl

Related posts

Debat op social media: is deze straf voor een pestende dochter te streng?

OnrOzy NL

Witte Wieven winnen smaakruzie van Heksen voor Europees Hof

OnrOzy NL

Griekse onderminister van Volksgezondheid lapt rookverbod aan laars

OnrOzy NL
Aan het laden....