Films & zo

Poll: De slechtste film van 2018!


Uiteraard kijken we aan het einde van dit jaar ook even terug op de slechtste films van 2018. Hieronder zie je vijfentwintig grote films, veelal blockbusters, en stellen we de vraag: welke film vind jij het slechtste?

De gekozen titels zijn in dit geval wat meer willekeurig gekozen, maar vaak was de ontvangst van de geselecteerde films erg wisselend of juist simpelweg uitermate slecht. Uiteraard kunnen de films het financieel prima hebben gedaan bij het publiek. Een hoge opbrengt betekent namelijk nog niet een goede film. Ook tref je een aantal grotere releases van Netflix aan. Helaas blijken ook die films niet allemaal van de juiste kwaliteit.


Bekijk ook de poll voor beste blockbuster van 2018!


Eind 2017 plaatsten we dezelfde poll over dat jaar. Toen werden de films The Emoji Movie, Assassin’s Creed en Transformers: The Last Knight gezien als de slechtste titels van het jaar.

Succes met stemmen en reacties kun je op de gebruikelijke plaats kwijt.

powered by Filmtotaal

Related posts

Film ‘Lord of the Rings’-schrijver dit jaar te zien!

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

Wel of geen Spider-Man in ‘Venom’?

OnrOzy NL
Aan het laden....