What's happening

Vlaams koppel sterft tegelijk, na 64 jaar huwelijk

De Vlaamse Jos Claes en Gusta Schoovaerts zijn na 64 jaar huwelijk op ongeveer hetzelfde moment overleden. Dat melden verschillende Belgische media. Volgens de arts van het koppel was er geen sprake van euthanasie, maar gaat het hier om een natuurlijke dood. “Mooier sterven kan niet”, zegt hun zoon Willem Claes tegen De Standaard.

“Tot de dood ons scheidt, iets waar ze als diepgelovige mensen in geloofden, gold in zekere zin dus niet voor hen”, zegt Claes. Waarschijnlijk hebben er maar enkele seconden gezeten tussen het overlijden van het stel (89). “We vroegen aan de dokter wie van hen eerst gegaan is. ‘Geen idee’, was het antwoord.”

powered by Nos.nl

Related posts

Chris Hemsworth verrast Amerikaanse lifter met helikoptervlucht

OnrOzy NL

Gestrande walvis heeft 6 kilo plastic in maag

OnrOzy NL

‘Eenzaamste eend ter wereld’ is dood

OnrOzy NL
Aan het laden....