What's happening

Verlamd Grieks schaap met rolstoel naar Zeeuwse zorgboerderij

Het schaap leefde twee jaar in het appartement maar dat was niet vol te houden. Het Griekse stel vond uiteindelijk onderdak voor haar in een zorgboerderij voor gehandicapte dieren in het Zeeuwse Biervliet.

Ze brachten haar met het vliegtuig naar Nederland en bleven een tijdje om Yiannoula te laten wennen aan haar nieuwe baasje. De overgang verliep soepel: de andere dieren hebben haar geaccepteerd. Ze kan met haar rolstoel rennen door de grote tuin, schrijft Omroep Zeeland.

Het dier heeft zich ook gehecht aan haar nieuwe eigenaar Maria Moria, die er overigens veel werk aan heeft. Ze draagt Yiannoula (30 kilo) haar naar bed en haalt haar er ook uit. Het bed moet hierna verschoond worden; overdag krijgt het schaap luiers aan.

powered by Nos.nl

Related posts

Tombes met mummies van katten en mestkevers ontdekt in Egypte

OnrOzy NL

Eekhoorn veroorzaakt paniek op politiebureau

OnrOzy NL

Geel hesje verwelkomt Macron in Argentinië bij gebrek aan een delegatie 

OnrOzy NL
Aan het laden....