Films & zo

‘Hugh Jackman draagt geen ondergoed’


De relatie tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman is best ‘bijzonder’ te noemen. De twee Hollywoodsterren nemen elkaar graag op de hak. Toen Reynolds deze week te gast was in de talkshow van Ellen DeGeneres, kon hij het weer niet laten om een aantal ‘opvallende feitjes’ over de Wolverine-vertolker te onhullen. Lachen!

Hollywoodacteur Ryan Reynolds (42) was eerder deze week te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Gastvrouw Ellen DeGeneres houdt ervan om af en toe een gek en grappig spelletje met haar beroemde gasten of publiek te spelen. Dit keer was Reynolds het slachtoffer. In de show werd Reynolds namelijk uitgedaagd om een bijzonder drankspelletje te spelen.

DeGeneres haalde een fles Aviation Gin tevoorschijn, een drankmerk waar Reynolds eerder dit jaar zelf eigenaar van werd. De Canadese acteur moest vervolgens drie shotjes gin naar binnen werken en daarbij voor elke slok een feitje onthullen over zijn vriend en collega-acteur Hugh Jackman. Zo verklapt Reynolds – natuurlijk met een knipoog – dat Jackman al sinds X-2 (2003) géén ondergoed meer draagt.

Benieuwd naar de twee andere, geinige feitjes die Reynolds te vertellen heeft over Jackman? Bekijk dan hier het fragment uit The Ellen DeGeneres Show terug!

powered by Filmtotaal

Related posts

Ook ‘Escape Room’ krijgt DCEU-topper ‘Aquaman’ niet klein

OnrOzy NL

Netflix maakt veel meer films dan grootste studio’s

OnrOzy NL

Pakkende trailer ‘They Shall Not Grow Old’ van Peter Jackson!

OnrOzy NL
Aan het laden....