Films & zo

‘Avengers 4’ wordt beter en gaat ‘Avengers: Infinity War’ dik overtreffen!


Verleden week plaatsten we een POLL over de film waar overduidelijk het meest naar wordt uitgekeken: Avengers 4. Er waren vragen over de box office opbrengst en de ontvangst ten opzichte van voorganger Avengers: Infinity War. Eén ding is duidelijk: De fans hebben dik vertrouwen in het vierde deel!

De favoriete film van 2019!
Dat naar Avengers 4 flink wordt uitgekeken bleek al uit een eerdere POLL op FilmTotaal. Maar liefst 41 procent van de stemmers koos Avengers 4 als zijn favoriet uit een lijst met de 25 grootste releases in 2019. Met 17 procent eindigde Star Wars: Episode IX op plaats twee. Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino pakte acht procent van de stemmen en belandde op de derde stek.

Enorm premièreweekend verwacht!
Eerder dit jaar liet Infinity War vele box office records sneuvelen. De derde Avengers-film noteerde met $257,7 miljoen de hoogste opbrengst in het eerste weekend in de States tot op heden. Maar liefst 85 procent verwacht dat Avengers 4 voorbij gaat aan die score. De kans daarop is uiteraard groot, aangezien de hype alleen maar groter zal worden.

Dik eindresultaat!
Wereldwijd kwam Infinity War uit op 2.046.909.636 dollar. Slechts tien procent van de stemmers denkt dat Avengers 4 daar niet aan kan tippen. Eén procent verwacht dat de film niet eens boven de $1,5 miljard uit gaat komen. Maar liefst 90 procent denkt dat de vierde Avengers-film wél voorbij de score van Avengers 3 gaat. Zelfs 41 procent denkt dat de $2,5 miljard wordt gepasseerd en daarmee komt mogelijk ook het wereldwijde record van Avatar in de buurt; een kleine $2,8 miljard.

Sterker ontvangst!
Met 84 procent en een 7,5/10 als gemiddelde beoordeling noteerde Infinity War zeker netjes op Rotten Tomatoes, maar heel wat andere films uit het Marvel Cinematic Universe werden sterker ontvangen. Zo’n 76 procent van de stemmers op de POLL verwacht dat Avengers 4 het beter gaat doen.

Eerste trailer?!
Een eerste trailer is er voorlopig nog steeds niet voor de film die op 26 april in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen. De beelden worden wel deze week verwacht; maar wie weet bewaart Marvel de trailer tot kerst of Oud en Nieuw… Check hieronder een vermakelijke clip uit Infinity War.

powered by Filmtotaal

Related posts

Trailer ‘Glass’ brengt ‘Unbreakable’ en ‘Split’ bij elkaar!

OnrOzy NL

Morgan Freeman eist excuses van CNN

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....