Films & zo

Eerste trailer ‘Happy Death Day 2U’!


Blumhouse Productions heeft de smaak helemaal te pakken en levert begin volgend jaar Happy Death Day 2U af. Dit wordt het vervolg op de horrorfilm Happy Death Day uit 2017 en het is opnieuw studente Tree Gelbman (Jessica Rothe) die de dagen herbeleeft nadat ze een vaak gruwelijk dood ervaart.In het vervolg de succesvolle PG-13 horrorfilm, goed voor $122,6 miljoen wereldwijd, is het dit keer niet alleen Tree die achtervolgd wordt door een moordenaar met een masker. Ook haar klasgenoten, waaronder Carter Davis (Israel Broussard) en Ryan Phan (Phi Vu), staan op de lijst van de moordenaar. Het is Tree die voor de klus staat om alle moorden te voorkomen en uiteindelijk ook zelf de dag levend af te ronden.

De regie van Happy Death Day 2U is in handen van regisseur Christopher Landon (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, Paranormal Activity: The Marked Ones) en met Valentijnsdag 2019 draait 2U in de Nederlandse bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

Daniel Craig en Rachel Weisz verwelkomen eerste kindje op de wereld

OnrOzy NL

Nieuwe beelden ‘Captain Marvel’: Starforce in actie!

OnrOzy NL

‘Avengers 4’ en MCU-update: ‘Black Widow’, 7 films voor Captain Marvel en nieuw Thor-pak onthuld

OnrOzy NL
Aan het laden....