What's happening

Verborgen camera legt dubieuze schoonmaakpraktijken luxehotels China vast

Een aantal grote hotels in China, waaronder grote namen als Hilton, Marriott en Waldorf Astoria, is ernstig in verlegenheid gebracht door verborgen camerabeelden van hun schoonmakers. Het filmpje is gisteren gepost op Weibo, het Chinese Twitter, en sindsdien tienduizenden keren bekeken.

Op de beelden is te zien dat schoonmakers het niet zo nauw nemen met de hygiëne. Ze maken glazen en wastafels schoon met vuile doekjes en sponzen. Sommigen gebruiken het doekje waarmee ze de glazen schoonmaken ook voor de wc-bril.

powered by Nos.nl

Related posts

Wietroker vindt tijger in verlaten huis

OnrOzy NL

Witwasser betrapt met 350.000 euro in wasmachine

OnrOzy NL

Handgeschreven gedichten ontdekt van Japanse ex-keizer Hirohito

OnrOzy NL
Aan het laden....