Films & zo

‘Captain Marvel’ wordt totaal ander oorsprongsverhaal


Captain Marvel is gewoon een oorsprongsverhaal. Maar, als we Marvel-baas Kevin Feige mogen geloven, geen oorsprongsverhaal zoals we dat gewend zijn. Heldin Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, krijgt een “heel ander” oorsprongsverhaal in deze solofilm.Dat vertelde Feige tijdens een gesprek met Variety tijdens de British Academy Britannia Awards, waar hij de Albert R. Broccoli Worldwide Contribution to Entertainment-award in ontvangst mocht nemen. “Het speelt zich af in de jaren negentig en ondanks dat het de oorsprong van onze held laat zien, wordt het wel een heel ander type oorsprongsverhaal en we kunnen niet wachten om dat aan ons publiek te laten zien,” aldus Feige.

Op welke manier dat dan verschilt wilde hij niet vertellen, al hebben we dankzij de trailer een goede indicatie. Captain Marvel begint namelijk als de titelheldin al lang actief is voor de Starforce. Als ze op Aarde terecht komt, krijgt ze herinneringen aan haar vroegere leven daar en op die manier zullen we leren hoe het personage haar krachten krijgt.

Vanaf 7 maart in de bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ lijkt voor Transformers-regisseur te gaan

OnrOzy NL

Geinige clip ‘Spider-Man: Far From Home’

OnrOzy NL

Liam Neeson dacht dat actiethriller ‘Taken’ rechtstreeks naar DVD zou gaan

OnrOzy NL
Aan het laden....