Films & zo

Eerste trailer nieuwe horrorfilm met Nicolas Cage


De eerste trailer van de horrorfilm Between Worlds, waarin Nicolas Cage de hoofdrol vertolkt, is net uitgekomen. In de film, geschreven en geregisseerd door Maria Pulera, speelt Cage een man genaamd Joe, die, na de dood van zijn vrouw en dochter, op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven. Wanneer hij Julia ontmoet, gespeeld door Franka Potente (o.a. bekend van The Bourne Identity) komt hij in een geheimzinnige en gevaarlijke wereld terecht door toedoen van Julia’s dochter, die net uit coma ontwaakt is.De film, die werd opgenomen in Zweden en Alabama, kende zijn première tijdens het Fantastic Fest afgelopen maand en werd daar goed onthaald, maar de nodige filmsites zijn niet overtuigd. Naast Cage en Potente zijn er ook rollen weggelegd voor de Australische actrice Penelope Mitchell (o.a. bekend van Hellboy) en Lydia Hearst. De film zal normaalgesproken nog voor het eind van het jaar in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk de trailer hieronder!

powered by Filmtotaal

Related posts

Sterrencast in film over DuPont schandaal

OnrOzy NL

Netflix mikt op Oscars met ‘Roma’

OnrOzy NL

IFFR 2019 Dagtip: One, Two, Three is een hilarische Koude Oorlogskomedie

OnrOzy NL
Aan het laden....