Films & zo

Is dit de juiste titel voor ‘Avengers 4’?


Sinds de release van Avengers: Infinity War wordt er volop gegist naar de definitieve titel van Avengers 4. Nu is er online een nieuwe suggestie opgedoken die zomaar eens de juiste zou kunnen zijn.

Titels die veelvuldig in aanmerking komen volgens de vele fans zijn Avengers: Infinity Gaunlet, zelfs eens benoemd door Zoe Saldana, en Avengers: End Game, eerder per ongeluk vermeld door cameraman Trent Opaloch. Maar er zijn ook flink wat andere titels voorbijgekomen, zoals Avengers: Forever, Avengers: Fallen Heroes en Avengers: Disassembled.

Nu zijn de Reddit-gebruikers Paperchampion23 en TMKTanner gekomen met de titel Avengers: Eternity War en volgens velen zou dit een uitstekende titel kunnen zijn voor de afsluitende Phase III-film van regisseurs Anthony en Joe Russo. De film zou dan bijvoorbeeld een mooie connectie kunnen maken met de in Phase IV te verschijnen titel The Eternals.

Voorlopig zal het bij gissen blijven. Marvel-baas Kevin Feige heeft eerder aangegeven dat de titel en trailer pas richting het einde van 2018 worden onthuld. Welke titel zou jij graag zien?

powered by Filmtotaal

Related posts

Lisbeth Salander is terug in eerste trailers ‘The Girl in the Spider’s Web’

OnrOzy NL

‘Mary Poppins’-actrice heeft stemmenrol in ‘Aquaman’

OnrOzy NL

Eerste beelden ‘Bad Boys for Live’!

OnrOzy NL
Aan het laden....