Films & zo

Gruwelijke moorden in trailer 'Halloween'

Universal Pictures en Blumhouse Productions hebben twee nieuwe trailers onthuld voor de slasherfilm Halloween, de elfde film in de franchise met opnieuw een rol voor Jamie Lee Curtis. Dit keer zien we een direct vervolg op het origineel uit 1978 en hiervoor worden alle andere vervolgfilms op de genreklassieker Halloween voor het gemak vergeten.

Bekijk de trailer/video
In deze nieuwe film gaat het verhaal rond de seriemoordenaar Michael Myers, ingevuld door Nick Castle en James Jude Courtney, veertig jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel verder. Laurie Strode (Curtis) heeft nog steeds nachtmerries van de slachtpartij van de gemaskerde moordenaar. En deze worden alleen maar erger als Myers weet te ontsnappen uit de gevangenis. Strode en Myers bereiden zich voor op een nieuwe confrontatie.

Bekijk de trailer/video
Horrorlegende John Carpenter is betrokken geweest bij de realisatie van Halloween, geschreven door Jeff Fradley, Danny McBride en regisseur David Gordon Green. Halloween kunnen we op 11 oktober in de Nederlandse bioscoop verwelkomen. Hieronder ook een nieuw affiche!

powered by Filmtotaal

Related posts

POLL: De grootste films dit voorjaar! Naar welke kijk jij uit?

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

25 heel slechte films! [deel 2]

OnrOzy NL
Aan het laden....