Films & zo

Ben Affleck nu al klaar met behandeling in kliniek voor alcoholverslaving?


Bijna twee weken nadat hij zich vrijwillig liet opnemen in een afkickkliniek voor zijn aanhoudende alcoholverslaving, is Hollywoodacteur Ben Affleck (Justice League, Gone Girl) nu al weer bij zijn huis in Los Angeles, Amerika, gespot. Zou Affleck de strijd hebben opgegeven of is er iets anders aan de hand?

Onlangs werd acteur Ben Affleck voor de derde keer opgenomen in een behandelingscentrum om te kunnen werken aan zijn drankprobleem. Zijn ex-vrouw Jennifer Garner bracht hem naar de desbetreffende behandelingskliniek toe. Garner zou graag willen dat Affleck weer een goede vader wordt voor hun kinderen. De behandeling was dan ook hard nodig, want het ging steeds slechter met Affleck. Na twaalf dagen is hij echter al weer bij zijn villa gespot in Los Angeles. Is hij nu al klaar met afkicken?

Thuis om een duidelijk reden
Geen zorgen, geen paniek. Affleck gaat volgens de bronnen van het blad People regelmatig naar huis om te kunnen sporten met zijn vaste trainers. “Sinds vorige week rijdt Affleck iedere dag op en neer om een paar uur te kunnen sporten in de fitnessruimte van zijn huis“, vertelt de insider. “Hij wordt daarbij altijd begeleid door een coach en een paar therapeuten“. Affleck verblijft dus nog steeds in de kliniek en gaat niet naar buiten zonder professionele begeleiding.

Dankbaar voor de steun
Volgens de insider is Affleck dankbaar dat hij zoveel steun mag ontvangen zijn familie, vrienden en fans. Een andere bron beweert ook de auto van Afflecks vriendin Shauna Sexton, een Playboy-model, bij het huis te hebben zien staan. Ook zijn ex-partner Garner steunt hem dus in zijn strijd tegen de drank. Hopelijk knapt hij snel op en weet hij nu voorgoed van de fles af te kunnen blijven.

powered by Filmtotaal

Related posts

De terugkeer van ‘Gollum’ als Britse premier Theresa May

OnrOzy NL

Eerste foto Marvel-film ‘Morbius’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Kristen Bell met de dood bedreigd door driejarig dochtertje

OnrOzy NL
Aan het laden....