Films & zo

Brute Mr. Plinkett-recensie ‘Star Wars: The Last Jedi’


Eindelijk. Mr. Plinkett heeft een recensie geplaatst van Star Wars: The Last Jedi. Het is een video geworden waarin geen spaan heel blijft van de film van regisseur Rian Johnson. De review speelt precies in op de zaken waar zoveel fans moeite mee lijken te hebben.

In een video van een uur gaat Plinkett, het bekendste personage van RedLetterMedia in op de hele productie. Van het schrijfwerk tot de visuele effecten. Verder zitten er verwijderde scènes in en bespreekt Plinkett de boel ook aan de hand van featurettes die bijvoorbeeld op de Dvd-uitgave zitten. Hieronder zonder verder omhaal de video.

Natuurlijk moet bovenstaande video niet al te serieus genomen worden. Plinkett staat bekend om brute recensies en een oog voor detail. Daarom zitten er ook behoorlijk wat kleine muggenzifterige opmerkingen in, maar voor een deel maakt Plinkett wel een punt.

Ongeacht de kritiek, leverde de film wereldwijd 1,3 miljard dollar op aan de box office. Johnson mag nu een heel nieuwe trilogie maken voor Lucasfilm.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Bohemian Rhapsody’ was bijna veel explicieter

OnrOzy NL

Blu-ray ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ bevat extended edition

OnrOzy NL

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ lijkt voor Transformers-regisseur te gaan

OnrOzy NL
Aan het laden....