Films & zo

Samuel L. Jackson en Cobie Smulders gecast in ‘Spider-Man: Far From Home’


Samuel L. Jackson en Cobie Smulders, veteranen van de Marvel filmwereld, zullen zich bij Tom Holland voegen voor het nieuwe avontuur van de spinnenman in Spider-Man: Far From Home.

Het paar speelt al jaren mee in de films van Marvel. Samuel L. Jackson speelt al sinds Iron Man in 2008 de rol van Nick Fury en Cobie Smulders vervult sinds The Avengers in 2012 de rol van Maria Hill. Hill is de assistent/rechterhand van Fury, de aanvoerder van S.H.I.E.L.D.

Aangezien er iets ingrijpends gebeurd met zowel Spider-Man als Nick Fury als Maria Hill aan het eind van Avengers: Infinity War, betekent hun casting in de Spider-Man: Far From Home wellicht dat er het één en ander omtrent dat einde van Avengers: Infinity War zal worden teruggedraaid of veranderd in Avengers 4, anders kunnen ze moeilijk allemaal verschijnen in Spider-Man: Far From Home. In ieder geval is al wel bekend dat de film zich in Londen af zal spelen, ter reflectie van de wereldwijde impact van de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War en Avengers 4.

powered by Filmtotaal

Related posts

Alles wat je moet weten over Marvels 'The Eternals'

OnrOzy NL

Schurk van ‘Birds of Prey’ bekend

OnrOzy NL

Eerste foto’s ‘First Man’ van ‘La La Land’ en ‘Whiplash’-regisseur Damien Chazelle!

OnrOzy NL
Aan het laden....