Films & zo

Pixar schrapte grootste deel script ‘Toy Story 4’


Vandaag horen we voor het eerst in tijden iets over Toy Story 4. Actrice Annie Potts, die de stem van Bo Peep in zal spreken, legt uit waarom het project zo veel vertraagd raakte. Pixar blijkt zo’n beetje het hele scenario overboord gegooid te hebben, waardoor het project dat eigenlijk vorig jaar uit zou komen, naar 2019 uitgesteld werd.Moeizame producties horen bij Pixar-films. De studio is meer dan bereid om schrijvers en regisseurs alle ruimte te bieden opnieuw te beginnen met hun projecten, als dat nodig is om er iets goeds van te maken. Dat blijkt gebeurd te zijn bij Toy Story 4, waar Potts dus over vertelde tijdens een interview met Radio Times.

“Toy Story 4 had [vorig jaar] uit moeten komen, maar ze hebben driekwart overboord gegooid en zijn opnieuw begonnen,” aldus de stemactrice. “Gewoonlijk duurt het – van begin tot eind – twee jaar. Maar omdat ze het meeste overboord hebben gegooid en opnieuw zijn begonnen, is mijn tijd bij dit project toegenomen. Ik heb er veel aan gewerkt.”

Vreemd is het overigens ook niet dat Pixar zo bereid was bij deze film de boel flink uit te stellen. Voorgaande delen in de franchise werden uiterst goed ontvangen. In juni 2019 in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Dave Bautista wil absoluut niet vergeleken worden met Dwayne Johnson en John Cena

OnrOzy NL

Dus toch: Rian Johnson maakt nieuwe ‘Star Wars’-trilogie

OnrOzy NL

Eerste synopsis ‘Bad Boys for Life’ bekend

OnrOzy NL
Aan het laden....