Films & zo

Kaya Scodelario vs. alligators in Alexandre Aja’s ‘Crawl?’


Als we The Hollywood Reporter mogen geloven heeft regisseur Alexandre Aja misschien een actrice gestrikt voor zijn volgende, low budget, horrorfilm. Kennelijk voeren hij en Paramount Pictures gesprekken met The Maze Runner-ster Kaya Scodelario om de hoofdrol op zich te nemen in Crawl. En als we het plot volgen zal de cast niet al te groot worden.Een jonge vrouw heeft het namelijk zwaar met het redden van haar vader tijdens een zware orkaan. Niet alleen komt ze vast te zitten in een huis dat vol water loopt, ook moet ze het opnemen tegen de wreedste en meest gevreesde roofdieren van Florida: alligators.

Kennelijk is Sam Raimi bij de productie betrokken als producent. Zoals boven vermeldt krijg Aja maar een klein budget om de film mee te verwezenlijken die hijzelf geschreven heeft met de gebroeders Michael en Shawn Rasmussen (The Ward). Paramount Pictures hoopt op deze manier grote kassuccessen te maken zoals het eerder uitgebrachte A Quiet Place. Deze wist diens budget van 17 miljoen dollar achttien keer terug te verdienen.

powered by Filmtotaal

Related posts

De 8 beste en 8 slechtste grote filmreeksen!

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

Josh Brolin: ‘Endgame’ zeker niet zonder Thanos!

OnrOzy NL
Aan het laden....