Films & zo

Einde ‘Infinity War’ oorspronkelijk begin ‘Avengers 4’


Toch nog maar even de spoiler-waarschuwing vooraf, aangezien hieronder het slot van Avengers: Infinity War voorbijkomt… Het opvallende einde had namelijk bijna het begin van Avengers 4 geworden. Dit blijkt uit een gesprek dat New York Times had met scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely.

Aan het einde van Infinity War vallen Black Panther, Spider-Man, Falcon, Bucky, Doctor Strange, Scarlet Witch, Star-Lord, Drax, Groot en Mantis en in het nafilmpje Nick Fury and Maria Hill uit elkaar, door toen doen van Thanos (Josh Brolin) die in zijn vingers knipt net nadat hij de zes Infinity Stones in bezit heeft gekregen. En daarvoor doodde hij al Loki, Heimdall, Gamora en Vision.

The New York Times sprak met Markus en McFeely en de eerste gaf aan dat de film oorspronkelijk zou eindigen met de knip in de vingers. Het gevolg zou dus niet getoond worden. “Maar wat we ons realiseerden is dat het meer als een cliffhanger zou voelen dan we van plan waren,” aldus Markus. En ze wilden geen directe aansluiting creëren met Avengers 4: “Het zou een voortzetting worden van wat je eerder zag.”

Nadat er niet werd gekozen voor dat einde, mocht de film “zo groots zijn als het wilde zijn, en zo uitgestrekt” en dit zorgde uiteraard voor een eigenlijk nog grootsere cliffhanger. Volgens Markus wordt Avengers 4 een film “waarin mysterieuze dingen gebeuren waar ik je niet over kan vertellen.”

Het gerucht gaat nu dat Anthony en Joe Russo’s Avengers 4 zich twee jaar na Infinity War afspeelt. De film draait begin 2019 in de bioscoop. Het wachten is eerst op de titel en uiteraard een trailer. De trailer voor Infinity War verscheen pas eind november 2017 – vijf maanden voor verschijning.

powered by Filmtotaal

Related posts

Recensie WOII-zombiefilm ‘Overlord’ en nog 5 films

OnrOzy NL

‘Avatar’-vervolgen ”gecompliceerd” voor slechterik Quaritch

OnrOzy NL

Kaken 'Venom' in kritiek met monsterscore!

OnrOzy NL
Aan het laden....