Films & zo

Gratis streamingdienst via IMDb | Filmtotaal filmnieuws


De film- en televisiedatabase IMDb, onderdeel van Amazon, heeft in de States de nieuwe online streamingdienst Freedive gelanceerd. Via Freedive kunnen mensen gratis naar aangeboden series en films kijken. Dit keer zorgen niet de abonnementskosten voor de inkomsten, maar reclames.

Freedive is sinds vorige week beschikbaar en er worden al meer dan honderd bekende tv-series en films aangeboden. IMDb – dus Amazon – heeft Freedive gelanceerd om een plekje te bemachtigen in de booming streamingwereld. Het lijkt erop dat Amazon met Freedive kijkt hoe klanten reageren op een gratis dienst mét reclames. Amazon beschikt uiteraard ook over de betaalde versie Amazon Prime Video.

Op dit moment worden er series aangeboden als Fringe, Heroes, The Bachelor en Without a Trace en films als Awakenings, Foxcatcher, Memento, Monster, Run Lola Run, The Illusionist, The Last Samurai en True Romance. Tijdens het bekijken van de content is er de optie ‘X-Ray’, welke extra IMDb-info biedt over bijvoorbeeld de film, regisseur en cast.

Aangezien de dienst (nog) niet in Nederland beschikbaar is, hieronder een screenshot van Freedive. De tv-series en films kunnen op dit moment alleen via de website IMDb bekeken worden. Aan een app zou gewerkt worden.

powered by Filmtotaal

Related posts

Gerucht: nieuwe ‘Star Wars’-trilogie speelt zich af in Oude Republiek

OnrOzy NL

Twintig jaar na foto: Julia Roberts over haar iconische okselhaar

OnrOzy NL

Patty Jenkins over vervolg ‘Wonder Woman’

OnrOzy NL
Aan het laden....