Films & zo

Chris Pratt verloofd met dochter Schwarzenegger


Hollywoodster Chris Pratt (Avengers: Endgame, Onward) is er heilig van overtuigd dat hij opnieuw de ware gevonden heeft. Op Instagram laat hij namelijk weten dat zijn vriendin Katherine Schwarzenegger ‘ja’ heeft gezegd tegen zijn huwelijksaanzoek.

Chris Pratt (39) is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin – en aanstaande vrouw – Katherine Schwarzenegger (29), de dochter van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver. Eerder vandaag ging Pratt met succes op zijn knieën voor Schwarzenegger. “Lieve Katherine, ik ben zo blij dat je ja hebt gezegd“, schrijft Pratt bij een romantische foto van de twee op Instagram. Het regent inmiddels felicitaties voor het stel.

Relatie(s)
Pratt en Schwarzenegger leerden elkaar vorig jaar zomer kennen dankzij Shriver, die een picknickdate voor de twee had geregeld. Al snel werd hun relatie serieuzer. Eerder was Pratt getrouwd met actrice Anna Faris (Scary Movie). Samen hebben zij een zoontje met de naam Jack. Faris heeft inmiddels ook een nieuwe vlam. De twee sterren schijnen erg goed met elkaar en hun nieuwe partners overweg te kunnen.powered by Filmtotaal

Related posts

‘Captain Marvel’ wordt totaal ander oorsprongsverhaal

OnrOzy NL

De films die Netflix in maart toevoegt

OnrOzy NL

Fans reageren kwaad op lot Roseanne Barr in ‘The Conners’ serie

OnrOzy NL
Aan het laden....