Films & zo

‘Captain Marvel’ gaat voor monsterscore!


Met omzetten van 258,0 miljoen, 207,4 miljoen en 202,0 miljoen dollar voor respectievelijk Avengers: Infinity War, The Avengers en Black Panther heeft Marvel Studios maar liefst drie films die boven de $200 miljoen openden aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa’s. Binnenkort verschijnt Captain Marvel en ondanks dat de $200 miljoen te hoog gegrepen lijkt, komt er wel een monsterscore aan!Volgens het voorspellende Box Office Pro gaat Captain Marvel voor een start tussen de 140 en 180 miljoen dollar. En dat zou een financiële aftrap zijn die vergelijkbaar is met franchisetoppers Guardians of the Galaxy Vol. 2 ($146,5 miljoen) en Captain America: Civil War ($179,1 miljoen). De eerste vrouwelijke superheldenfilm in het Marvel Cinematic Universe lijkt hiermee sowieso voorbij te gaan aan de start van haar “DC-concurrente” Wonder Woman. Haar film opende in 2017 met 103,3 miljoen dollar en eindigde wereldwijd op 821,8 miljoen dollar.

Miljard is mogelijk
De Noord-Amerikaanse eindstand van Captain Marvel komt volgens Box Office Pro uit op zo’n 465 miljoen dollar. Mocht dit kloppen dan wordt hoogstwaarschijnlijk wereldwijd het miljard gehaald. Overigens blijkt de Noord-Amerikaanse voorverkoop via Fandango van tickets waanzinnig te zijn. Vanaf begin maart zullen we zien hoe het zal uitpakken voor de Marvel-film van Anna Boden en Ryan Fleck.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Christian Bale laat zich inspireren door Satan’

OnrOzy NL

‘Avengers: Endgame’ krijgt officiële synopsis!

OnrOzy NL

Niet één maar twee ‘Zootopia’-vervolgen op komst

OnrOzy NL
Aan het laden....