Films & zo

Tien films die je moet zien dit voorjaar!


Verleden week keken we met de poll naar twaalf grote en twaalf kleinere films die dit voorjaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder zie je per groep de vijf titels die de meeste stemmen kregen. Misschien goed om de verschillende data in je agenda te blokken!


Top 5 blockbusters dit voorjaar


Bij de blockbusters is de nummer één geen verrassing. Dit is namelijk Marvel Studios’ Captain Marvel. In de lijst staan nog twee superheldenfilms met het snel te verschijnen Glass van M. Night Shyamalan en de reboot Hellboy. Hieronder de vijf blockbusters waar het meest naar uit wordt gekeken.


1. Captain Marvel
(7 maart) – 51%


2. Glass
(17 januari) – 14%


3. Alita: Battle Angel
(14 februari) – 8%


4. Creed II
(10 januari) – 5%


5. Hellboy
(11 april) – 5%Top 5 kleinere titels dit voorjaar


Ook zijn er de kleinere titels die toch wel erg dicht bij elkaar liggen wat betreft de stemmen. Bovenaan staat de Peter Farrelly’s Oscartitel Green Book met onder meer Viggo Mortensen en Mahershala Ali. Ook is er de waarschijnlijke dikke aanrader Arctic met Mads Mikkelsen. Overigens is de nummer twee The House That Jack Built al te zien op een beperkter aantal schermen. Hieronder de vijf kleinere titels waar de nodige filmliefhebbers naar uitkijken.


1. Green Book
(31 januari) – 19%


2. The House That Jack Built
(10 januari) – 14%


3. Arctic
(14 maart) – 14%


4. Vice
(28 februari) – 14%


5. Serenity
(24 januari) – 10%


powered by Filmtotaal

Related posts

Avengers willen wraak: ‘Avengers: Endgame’ tv-trailer!

OnrOzy NL

Locatie openingsscène ‘Bond 25’ onthuld

OnrOzy NL

Uitgelekt fotobewijs: jonge Luke Skywalker weggeknipt uit ‘The Force Awakens’

OnrOzy NL
Aan het laden....