Films & zo

Grote plotdetails ‘Avengers: Endgame’ onthuld


Al langer wordt er gehint naar allerlei zaken die zich mogelijk kunnen gaan afspelen in Avengers: Endgame. Via de vermelde namen en personages op IMDb zijn er nu nieuwe details onthuld voor de grootse Marvel-film. Let op mogelijke SPOILERS!

Op de IMDb-pagina voor Avengers: Endgame staan personages vermeld die hinten naar scènes die zich afspelen in de jaren 70. Er wordt uiteraard al vaker gehint naar tijdreizen en hiermee lijkt dit (opnieuw) te worden bevestigd, al zouden het ook scènes met flashbacks kunnen zijn.

Opvallende personages
Zo valt op de pagina te lezen dat actrice Monica Mathis ’70s Car Girl #1′ speelt en Miles Webb de rol van ’70’s Scientist/Lab Worker’ invult. Er wordt al tijden gehint naar tijdreizen via bijvoorbeeld de Quantum Realm, de wereld te zien in Ant-Man and the Wasp, of een bepaald nieuwe personage.

De film van Anthony en Joe Russo draait vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Vrouwelijke hoofdrolspeler ‘Morbius’ gevonden! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Ben Affleck accepteert alcoholverslaving als onderdeel van zijn leven

OnrOzy NL

Simon Pegg’s indrukwekkende fysieke transformatie voor film ‘Inheritance’

OnrOzy NL
Aan het laden....