Films & zo

‘Voor de reaguurders op FT’


We denken dat het toch weer eens tijd is om duidelijk te maken dat we op FilmTotaal geheel niet gediend zijn van trolling en flaming. Het internet is in de afgelopen jaren op steeds meer fora en socials verhard, en dat merken we ook op FT, maar wij gaan dat niet langer ‘tolereren’. Vrijheid van meningsuiting is belangrijk maar niet als vervolgens een kleine groep de sfeer op de site (negatief) gaat bepalen. We zijn het zat dat een aantal reaguurders herhaaldelijk ‘aanvallen’ blijft doen op zowel andere gebruikers als de FT crew.

Nog even ter verduidelijking voor wie zich aangesproken voelt;

FT is al 18 jaar lang een semi-professionele website. Veel werk wordt verricht door filmliefhebbers die daarnaast nog een ‘normale’ baan hebben. Dat betekent dat we verre van perfect zijn qua inhoud en beleid maar wel enorm ons best doen om toch zo professioneel mogelijk te zijn.

Het uitgangspunt vanaf nu is simpel. Behandel niemand op FT zoals je zelf ook niet behandeld zou willen worden. Blijf on-topic. Als je het niet eens bent met de inhoud van een artikel of de mening van een andere gebruiker, ventileer deze mening dan met respect en enig geduld. Dit geldt ook voor eventuele ‘vouten’ die je ontdekt binnen onze artikelen. FilmTotaal is als een buurthuis die gratis is te bezoeken en je tot niets verplicht. Echter wij zijn niet van plan telkens de rotzooi van bepaalde bezoekers op te ruimen als ze weer even langs zijn geweest…

Vanaf vandaag gaan we (helaas) weer waarschuwingen versturen als we vinden dat iemand over de schreef gaat. Mocht dit geen verandering geven dan gaan we ook accounts afsluiten. We hopen dat het uiteraard niet zo ver komt en dat we op FT kunnen laten zien dat het ook anders kan.

powered by Filmtotaal

Related posts

De meest bedenkelijke superheldenkostuums | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

‘Morgan Freeman krijgt schuld van moord kleindochter’

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....