Films & zo

Stallone deelt nieuwe foto ‘Rambo 5: Last Blood’


Sylvester Stallone heeft een nieuwe foto gedeeld van Rambo V: Last Blood. Op de foto opnieuw een blik op cowboy Stallone, ditmaal op zijn paard. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

In Rambo V zien we hoe John Rambo op zijn ranch in Arizona omgaat met zijn posttraumatische stress en hier en daar klusjes uitvoert voor mensen. Wanneer zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt tijdens een feestje in Mexico, reist Rambo de grens over om het meisje terug te vinden. Al snel stuit Rambo op een groep mensenhandelaars, wat leidt tot de nodige gewelddadige taferelen.

De regie van Rambo V is in handen van Adrian Grunberg, die eerder Get the Gringo maakte. Het script werd geschreven door Matt Cirulnick (Absentia). We zagen Stallone voor het laatst als John Rambo in Rambo (het vierde deel) uit 2008. Die film bracht wereldwijd ruim 113 miljoen dollar in het laatje. Stallone is momenteel in de bioscopen voor het laatst te zien als Rocky Balboa, zijn andere iconische filmpersonage, in Creed II.

Rambo V: Last Blood zal in het laatste kwartaal van 2019 de bioscopen bereiken.

powered by Filmtotaal

Related posts

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

De grootste Fanboy-films! [deel 1]

OnrOzy NL

Blu-ray review: Charlie Hunnam breekt uit in ‘Papillon’

OnrOzy NL
Aan het laden....