Films & zo

Alle helden en slechteriken op ‘Marvel Stud10s’-posters


In 2018 bestond Marvel Studios tien jaar en dat werd op verschillende manieren gevierd. Zo kwam zo’n beetje de complete cast van het Marvel Cinematic Universe bij elkaar. Ook verschenen er allerlei posters en video’s en nu zijn weer twee gave posters van tekenaar John Guydo verschenen, met daarop de grootste superhelden en slechteriken uit de reeks!De affiches geven een blik op de films Iron Man (2008) tot en met Avengers: Infinity War.

Superhelden
Als eerste die poster met alle helden. Op de poster zijn van boven naar beneden Hulk, Thor, Doctor Strange, Falcon, Black Panther, Vision, War Machine, Captain America, Iron Man, Ant-Man, Star Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon, Scarlet Witch, Nick Fury, Black Widow, Bucky Barnes, Hawkeye en Groot te zien. De grote afwezige is Tom Hollands Spider-Man. Mogelijk komt dit doordat Sony Pictures de rechten van het personage bezit.

Slechteriken
En dan de poster met de slechteriken. Hierop zie je Iron Monger, Red Skull, Ronan the Accuser, Malekith, Ultron, Loki, Thanos, Yellowjacket, Whiplash, Abomination, Helmut Zemo, Mandarin, Crossbones, Killmonger, Ego, Hela, Kaecilius en The Grandmaster. Het personage Hela van Cate Blanchett is de enige vrouwelijke slechterik.

powered by Filmtotaal

Related posts

5 leuke Kerstfilms die nu op Netflix staan

OnrOzy NL

Omschrijving eerste beelden ‘Star Wars: Episode IX’!

OnrOzy NL

Welke film wint de Oscar voor Beste film?

OnrOzy NL
Aan het laden....