Films & zo

Geen Jubilee in ‘Dark Phoenix’


Als er één populair X-Men personage is dat keer op keer genegeerd wordt in de X-films, dan is het wel Jubilee. Ondanks dat het personage in vier films uit de franchise de revue passeerde (en gespeeld werd door drie verschillende actrices), heeft het personage nooit enige dialoog gehad in de uiteindelijke bioscoopversies van de betreffende films.

Lana Condor, die het afgelopen jaar het nodige succes had door haar hoofdrol in Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before, is deactrice die de rol het meest recent speelde in X-Men: Apocalypse. Tijdens een interview heeft ze helaas laten weten dat zij en haar personage geen aandeel hebben in Dark Phoenix, de X-film die komende zomer in de bioscopen draait.

“Nee, uiteindelijk heb ik niet meegedaan aan Dark Phoenix wegens To All the Boys. Ik hoop natuurlijk dat we meer X-films krijgen in de toekomst, want ik houd van de X-Men. Het was een geweldige ervaring voor mij, want ik had nog niet eerder in een film geacteerd. Ik hoop dat Jubilee in de toekomst krijgt wat ze verdient.”

Jubilee was een belangrijk personage in de animatieserie uit de jaren ’90. Haar kracht is dat ze pyrotechnische energie kan schieten uit haar handen.

powered by Filmtotaal

Related posts

IFFR 2018 Dagtip: Stijvol spektakel in Shadow

OnrOzy NL

Netflix wordt mogelijk duurder door komst Ultra-abonnement

OnrOzy NL

Gerucht: Setfoto’s ‘Birds of Prey’ tonen schurk Black Mask

OnrOzy NL
Aan het laden....