Films & zo

[Gerucht] Kan Captain Marvel tijdreizen in ‘Avengers: Endgame’?


Het is op dit moment nog een groot raadsel welk avontuur onze favoriete helden precies gaan beleven in Avengers: Endgame. Toch lijkt Samuel L. Jackson (Nick Fury) nu een enorme hint te hebben gegeven in een interview voor Captain Marvel. Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers!

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat de Avengers terug in de tijd gaan om de vernietigende acties van Thanos ongedaan te maken. Tot nu toe werd er vooral gespeculeerd dat de Quantum Realm daar een grote rol in zou kunnen spelen, maar nu lijkt het erop dat Captain Marvel (Brie Larson) zomaar eens de sleutel tot dit alles zou kunnen zijn. In een interview met Entertainment Tonight onthulde Samuel L. Jackson namelijk een bijzondere superkracht van Captain Marvel.

Tijdreizen
Dat Captain Marvel één van de sterkste – zo niet dé sterkste – superheld binnen het Marvel Cinematic Universe wordt, wisten we al. “Ze is eigenlijk het sterkste personage. Ze is in staat om veel dingen te doen met haar krachten“, bevestigt Jackson in het interview. “Het team heeft iemand nodig die net zo sterk is als Thanos“. Volgens Jackson heeft ze bovendien nóg een bijzondere gave. “Als één van de weinige mensen in het universum kan ze ook nog eens tijdreizen“, verklapt hij.

Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de Nederlandse bioscopen. Avengers: Endgame kun je vanaf 24 april bewonderen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Zo zou superheld ‘Nova’ eruit kunnen zien in het Marvel Cinematic Universe

OnrOzy NL

Ontwerp 'Captain Marvel' toont heldin in vol ornaat!

OnrOzy NL

‘Searching’ vindt succes en hattrick voor ‘Crazy Rich Asians’

OnrOzy NL
Aan het laden....