Films & zo

‘Star Wars: Episode IX’ begint jaar na ‘The Last Jedi’


Alhoewel Star Wars: Episode IX pas volgend jaar december in de bioscopen zal draaien, mag acteur John Boyega al iets kleins delen. Hij laat namelijk weten dat de film zich een jaar na de gebeurtenissen van The Last Jedi afspeelt. Daarmee maakt de film dus een flinke tijdsprong, net zoals andere films in de franchise tot nu toe altijd deden.Eerder werd er al gespeculeerd dat regisseur J.J. Abrams had gekozen voor een tijdssprong. Het leek daarop, omdat acteur Boyega opmerkte dat hij nu langer haar had voor de rol van Finn. Daarnaast impliceerde het einde van The Last Jedi dat er – om alle elementen in plaats te brengen – een tijdssprong nodig was.

Nu schrijft Empire Magazine op basis van een gesprek met Boyega, dat de film zich een jaar na The Last Jedi afspeelt. Dat betekent dat we vermoedelijk zullen zien hoe de Resistance zich hersteld heeft van de gigantische verliezen die het leed aan het eind van The Last Jedi en dat de opstand tegen de First Order nu op volle stoom is.

Vanaf 19 december 2019 in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Robert Rodriguez aangeklaagd omtrent ‘Sin City 2’ budgetproblemen

OnrOzy NL

Tara Reid-klonen en draakhaaien in ‘The Last Sharknado’ trailer!

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....