Films & zo

Joaquin Phoenix zwaait DC-film ‘Joker’ vaarwel


Volgens meerdere online bronnen zijn de opnames voor de DC-film Joker afgerond. De superheldenfilm van Todd Phillips (The Hangover) startte op 10 september 2018 in New York City en zouden afgelopen maandag zijn afgerond. Laatste foto’s vanaf de set tonen een (af)zwaaiende Arthur Fleck a.k.a. Joker.

Dit personage is uiteraard een rol van Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line). Hij volgt acteurs als Jack Nicholson (Batman), Heath Ledger (The Dark Knight) en Jared Leto (Suicide Squad) op. Dit keer is de Joker ook het hoofdpersonage van de film en heeft hij dus zowaar ook een naam. Iets dat niet eerder gebeurde in de historie van de grootste tegenstander van Batman.

Via The Daily Mail krijgen we een blik op Phoenix’ Arthur Fleck en de ‘Clown Prince of Crime’ als hij van een trap afloopt. Phoenix poseerde zelfs voor de aanwezige fotografen. Ook Zazie Beetz (Deadpool 2) was te zien bij de opnames. Zij speelt Sophie Dumond, een cynische alleenstaande moeder en het oogappeltje van Fleck. Check hier meer foto’s!

Joker staat gepland voor 4 oktober 2019.

powered by Filmtotaal

Related posts

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

De nieuwe look van Storm in ‘X-Men: Dark Phoenix’

OnrOzy NL

Recensie: ‘Bohemian Rhapsody’ en nog 5 films

OnrOzy NL
Aan het laden....