Films & zo

Tobey Maguire bijna gevraagd voor ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’


Het had schijnbaar niet veel gescheeld of Hollywoodacteur Tobey Maguire – natuurlijk dé Peter Parker alias Spider-Man uit de eerdere trilogie – had ook een stemrolletje gehad in Spider-Man: Into the Spider-Verse. “We hebben zeker met dat idee gespeeld“, vertelt regisseur Rodney Rothman. Toch ging dat feest niet door.In Spider-Man: Into the Spider-Verse komen er een hoop helden met spinnenkrachten voorbij. In de film wordt een multiuniversum geïntroduceerd. Sommige fans hadden het leuk gevonden om de eerdere versies van Spider-Man terug te zien. In een interview met ScreenCrush vertelt co-regisseur Rodney Rothman dat men inderdaad heeft gespeeld met de gedachte om Tobey Maguire te casten als de oudere Peter Parker, een rol die nu wordt gespeeld door Jake Johnson.

Plannen gingen niet door
Ja, zeker“, antwoordt Rothman als hem wordt gevraagd of de terugkeer van Maguire ooit is overwogen. “We hebben veel gesproken over mogelijke plekken voor Tobey Maguire in deze film“. Toch besloten de makers dat de aanwezigheid van Maguire te verwarrend zou worden voor de gemiddelde bioscoopbezoeker. “Het introduceren van het multiuniversum was al een hele opgave. Mogelijk zou de aanwezigheid van Maguire het publiek nog meer verwarren“, legt hij uit.

Maar eerlijk? Het zou echt leuk zijn geweest om hem te hebben“. Dus wie weet in de toekomst? Sony’s Spider-Man: Into The Spider-Verse draait vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Waarom Thanos niet eerder de Infinity Stones ging zoeken

OnrOzy NL

‘Wonder Woman 2’ krijgt jaren ’80-setting

OnrOzy NL

Heropnames ‘Shazam!’ vallen mee | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL
Aan het laden....