Films & zo

Sylvester Stallone rondt ‘Rambo V: Last Blood’ af


Via Instagram heeft Sylvester Stallone aangegeven dat de opnames voor Lionsgate’s Rambo V: Last Blood erop zitten. De acteur nam de film de afgelopen twee maanden op en na zijn recente bevestiging dat hij is gestopt met de rol als Rock Balboa, lijkt hij nu ook klaar met John Rambo.De Rambo-franchise startte in 1982 met First Blood, zeker niet een film die hij makkelijk van de grond kreeg. Na het succes verschenen er drie vervolgen, met het ondertussen alweer tien jaar oude Rambo uit 2008 als laatste wapenfeit. De acteur plaatste onderstaande video op Instagram.

Met rollen voor Sergio Peris-Mencheta, Paz Vega en Yvette Monreal ligt de regie in handen van Adrian Grunberg (Get the Gringo) en de laatste John Rambo-film verschijnt ergens in 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.powered by Filmtotaal

Related posts

2019: Walt Disney gaat voor monsterjaar!

OnrOzy NL

Prachtige posters ‘Godzilla: King of the Monsters’ voor Chinees nieuwjaar

OnrOzy NL

Recensie: ‘Alita: Battle Angel’ en nog 4 films

OnrOzy NL
Aan het laden....