Films & zo

Opvallende info over Kylo Ren in ‘Star Wars: Episode IX’


Star Wars: Episode IX zal Kylo Ren (Adam Driver) weer laten zien zoals hij er in The Force Awakens uitzag. De schurk doodde aan het einde van The Last Jedi zijn meester, Supreme Leader Snoke, en greep de macht over de First Order. Het lijkt erop dat hij nu weer terugkeert naar zijn idealisatie van Darth Vader.

In The Last Jedi maakte Snoke Kylo Ren nog belachelijk om het masker dat hij droeg. Maar het lijkt erop dat nu Snoke er niet is, het personage het masker zal repareren en weer draagt. Dat vertellen bronnen van de site Making Star Wars. Het masker ziet er volgens die fansite niet meer zo mooi en glad uit als eerst, maar wordt desalniettemin gewoon gedragen.

Star Wars: Episode IX maakt een einde aan het verhaal van de Skywalkers. De film van regisseur J.J. Abrams zal daarnaast laten zien hoe het afloopt met de First Order en uiteraard met Rey (Daisy Ridley). Vanaf 13 december in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Rebecca Ferguson in gesprek voor rol in ‘Dune’ van Denis Villeneuve

OnrOzy NL

De films die Netflix in maart toevoegt

OnrOzy NL

De meest en minst succesvolle sprookjesfilms sinds 2010

OnrOzy NL
Aan het laden....