Tech & zo

Hoe onder meer een koe in 2018 de hashtags van Twitter domineerde

Niet alleen Hermien was populair afgelopen jaar, ook de zware storm in januari werd veel besproken door de circa miljoen Nederlanders die Twitter dagelijks gebruiken. De storm veroorzaakte chaos op het spoor, waardoor tienduizenden reizigers geen kant op konden. Op Twitter ontstond de hashtag #stormpoolen, waarmee mensen een rit aanboden aan gestrande forenzen.

Een maand later was het weer opnieuw een veelbesproken onderwerp. #SiberischeBeer werd trending. De hashtag ging over de poollucht die enkele weken voor ijskoud weer zorgde. Dat betekende schaatsen op de grachten, zieken op het werk en dus ook veel tweets.

powered by Nos.nl

Related posts

Marslander InSight stuurt eerste scherpe foto: ‘Een stille pracht’

OnrOzy NL

Nederlandse militairen grote afwezigen in nieuwste Battlefield

OnrOzy NL

‘Bij Facebook heeft één persoon alle macht, maar hij kan het niet alleen’

OnrOzy NL
Aan het laden....