Films & zo

Eerste recensie en coole poster ‘Once Upon a Deadpool’!


De Marvel-film Deadpool 2 keert vanaf 12 december voor twee weken terug in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Het is een opvallende re-release, aangezien het een PG-13 versie betreft (in tegenstelling tot de originele R-rated bioscoopversie) en er is 20 minuten aan nieuwe beeldmateriaal. Ook is er een aangepaste titel: Once Upon a Deadpool.

Ondertussen is er een eerste recensie online verschenen. “Over het algemeen is Once Upon A Deadpool de moeite van het kijken waard, maar het vervolg of personage wordt niet opnieuw uitgevonden. Het is een vermakelijk uitje waar jongere fans van kunnen genieten als ze het grootste deel van wat er op televisie is te zien, mogen kijken. Volwassenen zullen ervan genieten vanwege de vele nieuwe moppen en de overvloedige popcultuur-referenties,” aldus de recensent van Comicbook.com.

In de vernieuwde versie duikt tevens een nieuw personage op. Naast Ryan Reynolds‘ Deadpool a.k.a. Merc With a Mouth zien we ook Fred Savage (als zichzelf) – bekend uit The Princess Bride (1987) – die van de rug van een rendier is afgevallen tijdens de kerstvakantie. Deadpool vermaakt hem tijdens zijn ‘ziekbed’ en leest hem naar verluidt het verhaal van de reeds bekende film voor, of zoiets.

Hieronder zie je een nieuw – uiteraard over de top – affiche met daarop beide personages, in de hemel; inclusief andere “engelen”, bubbels en een hond.

In Nederland bereikt de kindvriendelijke versie van regisseur David Leitch vermoedelijk alleen de bioscoopzalen van Pathé, vanaf 1 januari. Hieronder een eerdere trailer.

powered by Filmtotaal

Related posts

De topfilms die in december op Netflix verschijnen

OnrOzy NL

‘Jennifer Lawrence ontkent seks met Harvey Weinstein’

OnrOzy NL

Bryan Singer waarschuwt voor artikel over seksueel misbruik

OnrOzy NL
Aan het laden....