What's happening

Nigeriaanse president Buhari: ‘Ik ben geen kloon’

“Ik kan jullie verzekeren dat ik het echt ben.” De Nigeriaanse president Muhammadu Buhari voelde zich tijdens een bijeenkomst voorafgaand aan de klimaattop in Polen genoodzaakt om een opmerkelijk gerucht te ontkrachten: hij zou gekloond zijn.

Vorig jaar lag Buhari enkele maanden in een ziekenhuis in Londen. Waarvoor hij werd behandeld is niet bekend, maar de geruchtenmolen in Nigeria kwam flink op gang. Toen Buhari weer in het openbaar verscheen, vond een enkeling dat hij niet meer zichzelf was.

Inmiddels circuleren er al meer dan een jaar geruchten op sociale media dat Buhari niet meer in leven is. Zijn plaats zou ingenomen zijn door een dubbelganger. Volgens sommigen gaat het zelfs om een kloon.

Maar dat gerucht ontkende hij dus.

powered by Nos.nl

Related posts

Ierse luchtvaartautoriteit doet onderzoek naar meldingen van ufo’s langs de kust

OnrOzy NL

‘Case closed’, stel gevonden dat verlovingsring verloor op Times Square

OnrOzy NL

Handgeschreven gedichten ontdekt van Japanse ex-keizer Hirohito

OnrOzy NL
Aan het laden....