What's happening

‘Case closed’, stel gevonden dat verlovingsring verloor op Times Square

De politie van New York heeft een pas verloofd Brits stel blij gemaakt door hun verlovingsring terug te vinden. De zenuwen sloegen toe bij de man die zijn vriendin dit weekend ten huwelijk vroeg op Times Square. De vrouw zei ja, maar haar toekomstige echtgenoot liet per ongeluk de verlovingsring vallen, die door een rooster glipte en tweeënhalve meter naar beneden viel.

Op een video van de politie is te zien dat de man tevergeefs graait naar de ring. Na enkele pogingen besluit het stel de hulpdiensten te bellen, die er uiteindelijk wel in slagen het sieraad terug te vinden.

powered by Nos.nl

Related posts

Verkeersbord Spijkenisse nodigt uit tot Silly Walks à la John Cleese

OnrOzy NL

De lancering van een ruimteschip, maar dan gefilmd vanuit het ISS

OnrOzy NL

Peuter versnippert duizend dollar: ‘Ooit kunnen we hierom lachen’

OnrOzy NL
Aan het laden....