Films & zo

Personages voor Marvel-film ‘The Eternals’ mogelijk al onthuld


Marvel Studios werkt al jaren aan de films die na Avengers 4 moeten verschijnen. Een daarvan is al aangekondigd en dat is Spider-Man: For From Home. Daarna moeten naar verluidt minimaal films verschijnen als Guardians of the Galaxy Vol. 3, Black Widow, Doctor Strange 2, Black Panther 2 en The Eternals. Deze laatste titel is voorlopig de origineelste. Via That Hastag Show lijkt nu bekend welke personele bezetting The Eternals zal krijgen. Volgens de online discussie-show zouden flink wat personages te zien zijn in de Phase IV-film die nog niet officieel een verschijningsdatum heeft. Zo is er een nog onbekende mannelijke hoofdrol. Hij zou omringd worden door bekendere Marvel-personages als Karen, Druig, Piper, Elysius, Forgotten One, Ikares, Makkari, Sersi, Starfox, Thena en Zuras.

Eerder werd aangegeven dat de MCU-film zich miljoenen jaren geleden afspeelt. De film zou laten zien hoe er een oneindige oorlog wordt gestart tussen de Eternals en de Deviants. Het verhaal zou zich richten op bovengenoemde personages Ikares en Sersi. Nu lijkt het er dus op dat er een andere hoofdrolspeler komt.

Uiteraard is bovenstaande een flink brok speculatie. De film heeft dus nog geen verschijningsdatum en regisseur Chloe Zhao (The Rider) werd pas even geleden aangesteld. Er zijn geruchten dat The Eternals eind 2020 in de bioscoop te zien moet zijn.

powered by Filmtotaal

Related posts

Marvel-film ‘Sinister Six’ zou snel kunnen verschijnen!

OnrOzy NL

‘Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje van ex’

OnrOzy NL

Gerucht: Marvel Studios gaat voor ‘Dark Avengers’

OnrOzy NL
Aan het laden....