Films & zo

Netflix-film ‘Dhaka’ werft ‘Hellboy’-ster David Harbour als huurmoordenaar


De cast van Netflix’ Dhaka is weer een grote naam rijker. De opvallende actiethriller, die geproduceerd wordt door Avengers: Infinity War-regisseurs Anthony en Joe Russo, trok eerder Chris Hemsworth aan voor de hoofdrol. Nu kunnen we David Harbour toevoegen. De acteur zette pas geleden een punt achter de opnames van Netflix-serie Stranger Things seizoen drie en treedt begin 2019 op als de nieuwe Hellboy.Dhaka komt uit de geest van Joe Russo. Het verhaal volgt een Indiaas jongetje dat gevangen raakt in de gevaarlijke wereld van wapenhandelaars en beruchte drugssmokkelaars. Hij wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Zijn lot ligt weldra in de handen van Tyler Rake (Hemsworth), een bedreven huurmoordenaar, maar een gebroken man met een doodswens. Voor hem maakt het de dodelijke missie alleen maar aantrekkelijker.

Harbour kruipt ook in de huid van een huurmoordenaar, zij het één met geheime bedoelingen. Dhaka is het regiedebuut van Sam Hargrave, die eerder als stuntman werkte aan titels als The Lone Ranger en Captain America: Civil War. De opnames vinden plaats in Bangladesh, India, Indonesië en Thailand. Waarschijnlijk zal de nieuwe actiethriller volgend jaar online verschijnen via het platform van Netflix.

powered by Filmtotaal

Related posts

Uitgelekt fotobewijs: jonge Luke Skywalker weggeknipt uit ‘The Force Awakens’

OnrOzy NL

‘Gremlins’-acteur Dick Miller (90) overleden

OnrOzy NL

Justin Theroux beleeft zwoele stranddag met drie topactrices tegelijk

OnrOzy NL
Aan het laden....