Films & zo

Reboot ‘Pirates of the Caribbean’: Depp out, nieuwe heldin in?


Afgelopen maand werd duidelijk dat Walt Disney kijkt hoe zij Pirates of the Caribbean kunnen rebooten, zonder Johnny Depp. De acteur is al vijf films het gezicht van de franchise, maar door zijn bedenkelijke gedrag op en buiten de set lijkt hij niet meer te passen bij het imago van Disney. Nu lijkt het erop dat hij vervangen gaat worden door een vrouwelijk hoofdpersonage.

Het script wordt op dit moment geschreven door Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese. Het gerucht gaat dat Disney graag het nieuwe vrouwelijke personage Redd als het hoofdpersonage wil. Redd is recent toegevoegd aan de shows / attracties in de parken van Walt Disney.

Eerder werd al bekend dat Depp niet meer terugkeert. Dit is wat Stuart Beattie, een van de schrijvers van de franchise, zei over de acteur:


“Ik denk dat hij een geweldige reeks heeft gehad. Natuurlijk heeft hij dat personage zich eigen gemaakt en het is het personage waar hij het bekendst van is. Kinderen over de hele wereld houden van hem als dat personage, dus ik denk dat het geweldig voor hem is geweest. Het is ook goed voor ons, dus ik ben er gewoon heel erg blij mee.”


Dat Walt Disney zoekt naar een mogelijkheid om de franchise levend te houden is niet geheel vreemd. De vijf films noteerden maar liefst $4,5 miljard aan de kaartjesautomaat.

powered by Filmtotaal

Related posts

Overtuigende trailer ‘Captain Marvel’; Grootse cameo onthuld?

OnrOzy NL

Scarlett Johansson en ‘Rub & Tug’ nu al onder vuur

OnrOzy NL

De ontwikkeling van Marvel-schurk Thanos op een rij

OnrOzy NL
Aan het laden....