Films & zo

POLL: De 25 grootste films van 2019!


Met vier films boven de $1 miljard en zelfs één film boven de $2 miljard wereldwijde opbrengst en uiteraard nog tal van andere financieel succesvolle grote films was het weer dik geld verdienen aan de bioscoopkassa’s. En dat gaat ook in 2019 gebeuren, aangezien er flink wat blockbusters ingepland staan. Tijd voor de jaarlijkse POLL met de 25 grootste films van 2019!

Allergrootste releases


Het jaar 2019 lijkt een waar Disney jaar te worden. Alle dochterstudio’s brengen namelijk toptitels uit. Marvel Studios komt met Avengers 4, Lucasfilm gaat voor Star Wars: Episode IX, Pixar doet het met Toy Story 4, Walt Disney Animation Studios gaat knallen met Frozen 2 en Walt Disney Pictures ziet kansen met de live action sprookjes Aladdin en The Lion King. En dit is nog naast dat Disney naar verwachting begin 2019 eigenaar is van alle releases van Fox, zoals Alita: Battle Angel, X-Men: Dark Phoenix en deels Terminator 3. Ook grote releases zijn Pokémon Detective Pikachu, Godzilla: King of the Monsters, Shazam!, IT: Chapter Two en Joker. Dit zijn alle vier films van Warner Bros. Pictures. Sony Pictures gooit Spider-Man: Far from Home (co-productie met Marvel) en nieuwe delen in de Jumanji, Men in Black en Charlie’s Angels-franchises in de strijd en ze hebben ook nog Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood. Universal Pictures heeft dit jaar onder meer Glass en Hobbs and Shaw.

En dan te denken dat films als Wonder Woman 1984 en Bond 25 eigenlijk ook in 2019 moesten verschijnen.

Liever een andere titel?


Aangezien de POLL zich beperkt tot 25 films kan het zijn dat jouw favoriete grote 2019-blockbuster er niet tussenstaat. Toch de titel even aanstippen? Vul het daarvoor bestamde tekstvlak in en druk op “plaats reactie”!

Succes met stemmen

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Gremlins’-acteur Dick Miller (90) overleden

OnrOzy NL

Uitgelekt fotobewijs: jonge Luke Skywalker weggeknipt uit ‘The Force Awakens’

OnrOzy NL

Tara Reid-klonen en draakhaaien in ‘The Last Sharknado’ trailer!

OnrOzy NL
Aan het laden....