Films & zo

Ondanks floppen ‘Solo’ wil Ron Howard nog een ‘Star Wars’-film maken


Ondanks dat we bepaald niet kunnen zeggen dat Ron Howards werk om Solo: A Star Wars Story te redden echt een succes was, staat Howard wel open voor een nieuwe film in de Star Wars-franchise. Howard werd ingehuurd nadat Lucasfilm regisseurs Phil Lord en Chris Miller ontsloeg en nam het stokje over. Dat zorgde voor grote zorgen rond het film, gecombineerd met de recente release van The Last Jedi. Die combinatie zorgde dan weer voor problemen en een behoorlijk tegenvallende box office opbrengst.

Desondanks laat Howard aan Metro weten het helemaal geen probleem te vinden om naar het universum ver, ver weg terug te keren. “Ik vond het een geweldige ervaring. Maar een terugkeer hangt voor mij af van het verhaal”, aldus Howard. Een eventuele terugkeer is dus mogelijk, al lijkt de kans voorlopig klein.

Niet omdat Disney en Lucasfilm een nieuwe samenwerking met Howard maar niks zullen vinden, maar wel omdat er al veel andere projecten in de franchise in de maak zijn. Zo werkt J.J. Abrams momenteel aan Star Wars: Episode IX; ontwikkelen Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss een eigen trilogie en komt ook Rian Johnson met een geheel nieuwe trilogie. Daar staat ook nog de live-action serie The Mandalorian naast. Kortom: voorlopig lijkt er geen ruimte voor Howard.

powered by Filmtotaal

Related posts

Netflix-film ‘Dhaka’ werft ‘Hellboy’-ster David Harbour als huurmoordenaar

OnrOzy NL

Fox kiest toch voor Disney na fors hoger bod

OnrOzy NL

Brute trailer WOII nazi-horrorfilm ‘Overlord’ van J.J. Abrams!

OnrOzy NL
Aan het laden....