Films & zo

Kevin Feige over rol Quantum Realm, en heeft ‘Avengers 4’ impact op ‘The Avengers’?


Let logischerwijs op, er volgen mogelijke spoilers. Dat we in Avengers 4 te maken gaan krijgen met een bepaalde vorm van tijdsmanipulatie lijkt ondertussen duidelijk. Op één of andere manier zullen bepaalde personages moeten terugkeren en Ant-Man and the Wasp maakte reeds helder dat de Quantum Realm iets met tijd kan. Marvel Studios’ Kevin Feige sprak over deze nu nog redelijk mysterieuze Realm.

“Aan het einde van Ant-Man volgden we Scott Lang voor het eerst de Quantum Realm in. We begonnen een ui terug te pellen, die later volledig zou worden weggepeld in Doctor Strange toen we het multiversum ingingen,” aldus Kevin Feige. “Nu is het Quantum-rijk een heel ander gebied waarmee we kunnen spelen om onze verhalen te kunnen vertellen. Dit Quantum-rijk is veel groter dan we ons ooit hadden voorgesteld en er zijn allerlei avonturen te beleven op dat niveau, die we misschien in een andere film zullen onderzoeken.”

Er zijn ondertussen allerlei theorieën online verschenen over de Quantum Realm. Zo is er de gedachte te vinden dat Tony Stark (Robert Downey Jr.) eigenlijk doodging aan het einde van The Avengers (2012), toen hij naar beneden viel door de sluitende portaal. Er wordt gedacht dat Tony op dat moment kort in de Quantum Realm belandt en wordt gered door een toekomstige Tony Stark die zichzelf opoffert om ervoor te zorgen dat de Avengers niet zonder Tony verder moeten, aangezien de jonge Tony een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst.

Hoe tijdreizen en een of meerdere realms het Marvel Cinematic Universe mogelijk gaan veranderen zien we vanaf begin mei 2019.

Het aftellen is begonnen op de website van Marvel.

powered by Filmtotaal

Related posts

Topactrices op het oog voor Cruella De Vil origin story

OnrOzy NL

Nieuwe foto ‘Godzilla: King of the Monsters’; nieuwe trailer zaterdag?

OnrOzy NL

Simon Pegg en Nick Frost weer samen in trailer horrorkomedie ‘Slaughterhouse Rulez’

OnrOzy NL
Aan het laden....