Films & zo

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd


Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.Outlaw King (2018)


Regie: David Mackenzie | Cast: Florence Pugh, Chris Pine, Aaron Johnson, James Cosmo | Bekijk de trailer


Outlaw King is het onverdeelde verhaal van Robert the Bruce. Hij was een edelman uit het middeleeuwse Schotland, die besloot het op te nemen tegen de Britse kroon. Makkelijk is de strijd niet, maar Robert wist al snel eenleger van mannen te verzamelen en het succesvol op te nemen tegen de schier onverslaanbare tirannieke koning en zijn zoon, de Prince of Whales.

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)


Regie: Steven Spielberg | Cast: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton | Bekijk de trailer


Een van de beste films die Steven Spielberg maakte. ET is het avontuur van Elliott, een jonge knul die bij zijn alleenstaande moeder woont, zijn oudere broer Michael en jongere zus Gertie. Elliott lijkt altijd eenzaam en verloren. Tot hij op een dag in de achtertuin een buitenaards wezen aantreft. Zijn leven, maar ook dat van zijn familie, zal voor altijd veranderen.

Ghost in the Shell (2017)


Regie: Rupert Sanders | Cast: Scarlett Johansson, Johan Philip Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche | Bekijk de trailer


Major is in de nabije toekomst de eerste van haar soort: een mens, gered van een gruwelijk ongeluk, en veranderd in de perfecte soldaat om ’s werelds meest gewelddadige criminelen mee aan te pakken. Maar als terroristen erin slagen de menselijke geest te hacken, is het ook voor Major zwaar om hen te verslaan. Vooral als ze dan meer over haar verleden leert.

Public Enemies (2009)


Regie: Michael Mann | Cast: Christian Bale, Johnny Depp, Channing Tatum, Billy Crudup | Bekijk de trailer


FBI-agent Melvin Purvis wil de beruchte bankrover John Dillinger oppakken. Hij werd een volksheld in de Verenigde Staten, omdat hij banken beroofde tijdens de Grote Depressie – een periode waarin mensen juist de banken de schuld gaven van de economische problemen. Bijna niets kan John ervan weerhouden door te gaan, vooral omdat J. Edgar Hoover pas net bezig is met de vorming van de FBI.

Resident Evil: The Final Chapter (2016)


Regie: Paul W.S. Anderson | Cast: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts | Bekijk de trailer


De laatste hoop van de mens tegen de ondergang rust in supersoldaat Alice. Maar zij heeft al haar krachten verloren. Ze vormt daarom allianties en verzamelt overlevenden in Raccoon City, om het nog eenmaal in een episch gevecht tegen de Umbrella Corporation en de horden ondoden op te nemen. De zesde film in de reeks en de laatste met Jovovich. Een reboot is aanstaande.

En verder…


En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie


Waterworld (1995)


Drama


Bucket List (2018)


We Are Your Friends (2015)


Documentaire


Guy Martin: Last Fight of the Vulcan Bomber (2018)


Familiefilm


48 Christmas Wishes (2017)


Komedie


Ali G Indahouse (2002)


Nitro Circus: The Movie (2012)


The Late Bloomer (2016)


Thriller


Bullet Head (2017)


Psycho (1998)


powered by Filmtotaal

Related posts

POLL: De grootste films dit voorjaar! Naar welke kijk jij uit?

OnrOzy NL

‘Bond 25’ krijgt een opvallende voorlopige titel

OnrOzy NL

Top 20 van 2018 volgens FilmTotaal

OnrOzy NL
Aan het laden....