Films & zo

Nieuwe blik op kostuum ‘Shazam!’


De heropnames van Shazam! zijn van start. Dat laat acteur Zachary Levi, die de held speelt, weten. Tegelijk met die informatie, publiceerde Levi ook meteen een nieuwe foto van zijn kostuum. Waar de meeste DC-producties tot nu toe behoorlijk rommelig verliepen, is dat nu anders.

Shazam! is in 2014 aangekondigd en daarna gebeurde er vrijwel niets met de productie. Tot 2017, toen David F. Sandberg tekende voor de regiestoel. Eind dat jaar waren de meeste rollen gecast en konden de camera’s snel rollen. Het werd een opvallend soepel geheel, waarbij de studio zich nauwelijks met het proces hoefde te bemoeien.

Nu zijn dus de heropnames van start en dat laat Levi op zijn Instagram-account weten. Daar vinden we meteen een foto van de riem van zijn personage.

Shazam! zal maar twee weken aan heropnames krijgen. Lang is er dus niet nodig om de boel af te ronden. Daarna heeft Sandberg nog enkele maanden om de film af te maken, precies op tijd voor de release in april 2019.powered by Filmtotaal

Related posts

James Cameron werkt aan ‘Alien 5’

OnrOzy NL

‘Forest Whitaker verlaat zijn vrouw na 22 jaar’

OnrOzy NL

Hoe Disney ‘Star Wars’ weer nieuw leven in wil blazen

OnrOzy NL
Aan het laden....